KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Tři hromadné nehody zablokovaly hlavní tahy

Tři hromadné havárie v neděli odpoledne zkomplikovaly provoz na dvou hlavních tazích. Nehoda čtyř aut zablokovala v neděli odpoledne 17. kilometr silnice R10 ve směru na Mladou Boleslav. Při havárii byli zraněni dva lidé těžce, další dva utrpěli lehčí zranění. Nehoda se o hodinu později stala také v opačném směru. Třetí hromadná nehoda se stala kolem čtvrté odpoledne na výpadovce z Pardubic směrem na Kolín.


Na výpadovce z Pardubic směrem na Kolín se v neděli kolem šestnácté hodiny srazilo pět automobilů. Při nehodě utrpěla jedna osoba lehké zranění. Policie silnici uzavřela a dopravu svedla na místní silnice. Nehoda se stala ve čtvrti Staré Čívice a srazila se při ní tři osobní auta a dvě dodávky. Policie příčiny a okolnosti nehody vyšetřuje.

Nehody na R10

Podle mluvčího mladoboleslavské policie Ladislava Mareše se první nehoda na R10 stala u Skorkova. "Silnice byla uzavřena kvůli přistání vrtulníku, který do nemocnice přepravil jednu těžce zraněnou osobu. Poté byla silnice zprůjezdněna jedním pruhem," uvedl Mareš.

"Během zásahu na místě se v protisměru staly další dvě dopravní nehody, jedna na 18. km a druhá na 19,5. km. Při každé z nich byl zraněn jeden člověk," dodala mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

První hromadnou nehodu se kolem 17:45 podařilo odstranit a silnici zprůjezdnit, ve směru na Prahu však byla R10 uzavřena až do 20:30.

Zbývající tři zraněné do nemocnice odvezly sanitky. O hodinu později se v opačném směru podle mluvčího srazilo pět vozidel.

Na Mladoboleslavsku je to v neděli již třetí vážná dopravní nehoda. Ráno opilý řidič nezvládl řízení u Čachovic, kde narazil do sloupu. Při nehodě byli zraněni čtyři lidé. "Zraněnou spolujezdkyni vrtulník přepravil s vážným poraněním do nemocnice v Praze, řidič byl přepraven do nemocnice v Mladé  Boleslavi," uvedl Mareš s tím, že zbývající dva cestující z auta byli zraněni lehce. Mladý řidič podle něj tři hodiny po nehodě nadýchal kolem 1,5 promile alkoholu.


(Zdroj: Krimi Zprávy Mladá Boleslav)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

ILIEVA MARIA METODIEVA
* 16.11.2007 hledaná

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín