KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Mlha a náledí připravily trápení řidičům

Řidiči směřující ve čtvrtek ráno do hlavního města měli vážné problémy hned na dvou rychlostních silnicích, a to na R6 na Kladensku a na "mladoboleslavské" R10 nedaleko za Prahou. Na obou se udály havárie, kvůli nimž byl provoz zastaven, a kolony se během dopoledne rozjížděly jen pomalu. Provoz komplikovala hustá mlha a také namrzající silnice.


Na 10. kilometru R10 ležel od středečního večera kamión přes celou šířku. Navíc se v místě nehody vysypalo na 20 tun banánů a vylila nafta. Silnice byla přes sedm hodin uzavřená v obou směrech. Při nehodě se lehce zranil slovenský řidič kamiónu, alkohol nepil.

„Nehoda se stala kolem 22. hodiny. Tahač s přívěsem jel od Prahy, havaroval, převrátil se na bok a zatarasil všechny čtyři pruhy v obou směrech,“ uvedla mluvčí policie pro Prahu-venkov Markéta Johnová.

Kolem páté hodiny ráno policie obnovila dopravu ve směru na Mladou Boleslav, směr na Prahu je od půl deváté průjezdný jen odstavným pruhem. Kolona podle informací Radiožurnálu sahala na 18. kilometr a objízdná trasa přes Starou Boleslav také stála. Plně průjezdná byla silnice až po poledni.

Dopoledne se stala další nehoda dvou aut na 63. kilometru R10. Policie dopravu odkláněla.

Na R6 hromadná nehoda

Hromadná nehoda deseti aut ve čtvrtek brzy ráno uzavřela také rychlostní silnici R6 ve směru na Prahu na 10. kilometru u Pavlova na Kladensku. Silnice byla uzavřena do desáté hodiny.

Na místě bylo šest zraněných i zranění. „Nejsou to snad žádná vážnější a život ohrožující zranění," řekla Právu mluvčí kladenské policie Michaela Nováková.

Někteří řidiči stojící v koloně se podle zpravodaje Radiožurnálu otáčeli a jedli zpět, což je v mlze velmi nebezpečné.

Kolona sahala až na 14. kilometr. Policie doporučovala sjet na exitu u Velké Dobré, výjezd na Unhošť byl už zablokovaný.

Kolony se před devátou hodinou ráno začaly tvořit i na hlavním příjezdu do Prahy, na dálnici D1. Na 12. kilometru se srazila dvě auta a zablokovaný je levý pruh. Na místě se rychle utvořila kolona. Byla asi dva kilometry dlouhá.

Havárie na Liberecku

Dopravu v nížinách komplikuje velmi silná mlha, dohlednost je často jen kolem 100 metrů.

Na severu Čech zase řadu nehod způsobila námraza na silnicích. V půl deváté byly na zhruba dvacetikilometrovém úseku z Jablonného v Podještědí do Liberce čtyři nehody.


(Zdroj: Krimi Zprávy Mladá Boleslav)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

ILIEVA MARIA METODIEVA
* 16.11.2007 hledaná

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín